Σαλάτα με αντίδια
4 μερίδες
Συστατικά:
- 800 g σπανάκι baby
- 4 βελγικά αντίδια, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
- 1 κονσέρβα (≈400 g) καρδιές φοίνικα, ξεπλυμένες, κομμένες κατά μήκος στη μέση και σε φέτες
- 2 σφιχτά βραστά αυγά, κομμένα
- 80 g κόκκινο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 45 ml χυμό λεμονιού
- 45 mL εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
- 1 g αποξηραμένo εστραγκόν
- 1 πρέζα αλάτι
- Πιπέρι σε σκόνη
Οδηγίες:
- Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπάτε ελαφρά το χυμό λεμονιού, το λάδι, το εστραγκόν, το αλάτι και το πιπέρι.
- Προσθέτετε το σπανάκι, τα αντίδια, τις καρδιές του φοίνικα, τα αυγά και το κρεμμύδι και ανακατεύετε μέχρι να καλυφθούν με το μείγμα.