Κοτόπουλο με κρεμμύδια
4 μερίδες
Συστατικά:
- 4 στήθη κοτόπουλου
- 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- 4 κόκκινα κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
- 2 κουταλιές της σούπας ξύδι βαλσάμικο
- 2 πρέζες ζάχαρη
- 70 g σταφίδες
- Αλάτι
- Πιπέρι
Οδηγίες:
- Σε μια κατσαρόλα, θερμαίνετε το λάδι. Προσθέτετε τα κρεμμύδια και τα μαγειρεύετε σε χαμηλή φωτιά για 30 λεπτά.
- Προσθέτετε το ξύδι, τη ζάχαρη και τις σταφίδες. Μαγειρεύετε για 10 λεπτά.
- Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι, όσο επιθυμείτε.
- Τοποθετείτε το κοτόπουλο σε προθερμασμένη καυτή γκριλιέρα και το ψήνετε για 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Σερβίρετε με ένα κουτάλι το μείγμα του κρεμμυδιού σε ένα πιάτο και το συνοδεύετε με το ψητό κοτόπουλο.